Face painting – Oslikavanje lica

Face painting je oslikavanje lica posebnim bojama na bazi vode, te je zbog toga jedan od velikih doživljaja za svako dijete.

 Oslikavanje lica prigodno je za razne proslave (dječji rođendani, krstitke, krizme, pričesti, vjenčanja, obljetnice itd.). Prigodan je za javne i privatne događaje te u organizaciji raznih programa kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru. Za crtanje se koriste kvalitetne, dermatološki ispitane boje za face painting na bazi vode. Čišćenje oslikanog lica je lako, brzo i jednostavno.

Naše tete rade profesionalno i koriste predloške prigodnih motiva (mogu biti željene tematike) te, na zahtjev općenitih motiva koji nisu vezani uz prigodu kako bi prisutni vidjeli i lakše izabrali što žele imati oslikano.

Face painting je oslikavanje lica posebnim bojama, te je zbog toga jedan od velikih doživljaja za svako dijete.Za crtanje se koriste kvalitetne, dermatološki ispitane boje za face painting na bazi vode. Čišćenje oslikanog lica je lako, brzo i jednostavno. (micelarna tekućina, vlažne maramice, voda)

 

Hopsica Jastrebarsko

Hopsica Desinec