Ako Vaše dijete ne želi trenirati nogomet, rukomet, balet nego ga više zanimaju znantveni pokusi i nešto pomalo „drugačije“ stvari, e onda imamo pravu radionicu za njega/nju.

Dječje znanstvene radionice su cjelogodišnji program zabavnih radionica znanstvene tematike za djecu 5-10godina.
Tijekom jednog punog sata tjedno djeca će se susresti sa zanimljivim pojavama iz prirode te će dobiti priliku da iz “prvog reda” dožive neke zaista zanimljive znanstvene pojave.

Kroz promatranje raznih zabavnih i nevjerojatnih eksperimenata, izradom strojeva i izuma i pomoću modernih metodičkih igara i aktivnosti, djeci će se približiti gradivo
fizike, kemije, biologije i matematike na najzabavniji mogući način.

Djeca će kroz samostalni rad svim osjetilima uočiti smisao znanstvenog koncepta s kojim će se tek susresti u školi, radom rukama razvijati će finu motoriku, kroz druženje  stjecati nova prijateljstva i izgrađivati vlastitu ličnost, a sve to pod krinkom igre i zabave.

Svi eksperimenti su 100% sigurni a program, koji prati kurikulum osnovnoškolskog prirodoslovlja, vodi apsolvent prof.fiz. Filip Mužina, koji se popularizacijom znanosti za najmlađe bavi profesionalno od 2011. godine. suradnjom sa raznim znanstvenim i građanskim udrugama, školama i vrtićima, te samostalno.

Ogledni sat će se održati 26.09.2017. 18:00-19:00

Sve prijave na 095/757-9988